Έλαιο Αργκάν

Έλαιο Αργκάν

3 κριτικές 3 κριτικές
16,00€
Ποσότητα:
-
+
Κωδικός Προϊόντος: 3003
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Έλαιο Αργκάν

 

Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.Οι γυναίκες της περιοχής το χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος, για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Το λάδι Αργκάν καταπολεμά τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. 

Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ελαστικότητα και τη σύσφιξη σε θεαματικά επίπεδα. Είναι ιδανικό για πρόληψη αντιγήρανσης αλλά και καταπολέμηση. 

Χάρις στη βιταμίνη Ε βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.

Τα οφέλη του αργανέλαιου για το δέρμα περιλαμβάνουν επίσης την ανάπλαση του δέρματος , την αναζωογόνηση των λειτουργιών των κυττάρων, τα οποία φθείρονται από τον ήλιο, τη ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα, κλπ.

Το λάδι Αργκάν εξισορροπεί την λιπαρότητα και ρυθμίζει την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων.  

Τέλος, το λάδι Αργκάν είναι επίσης γνωστό για την ενυδάτωση του δέρματος , τη θεραπεία της ακμής, εκζέματος και της ψωρίασης.

 

Συσκευασία: 100ml
 

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: