Beauty in Pink
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Beauty in Pink

Κατηγορία: Ομορφιά

Η Herbs & Beauty για το Άλμα Ζωής.

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας και εκφράζεται μέσα από κάθε μας πράξη. Στην Herbs & Beauty πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό και γι' αυτό δημιουργήσαμε μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένα σετ περιποίησης, με σκοπό να συνδυάσουμε την φροντίδα του εαυτού μας με την προσφορά μας σε ένα σπουδαίο σκοπό.

Αυτή τη φορά, τα προϊόντα μας αποκτούν μια ακόμα πιο βαθιά σημασία πέραν της σημασίας της φύσης στην ομορφιά. Με κάθε αγορά ενός από τα τρία μοναδικά σετ που δημιουργήσαμε, προσφέρουμε το 5% των εσόδων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Έτσι, επιλέγοντας να φροντίσεις τον εαυτό σου, συμμετέχεις ενεργά στην ενίσχυση του σημαντικού έργου του «Άλμα Ζωής».

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την κοινωνία μας. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέρει πολύτιμη στήριξη σε χιλιάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Στα πλαίσια των βασικών αρχών και αξιών της Herbs & Beauty, θέλουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου και να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Κάθε σετ περιλαμβάνει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά και εμπνευσμένα από τη δύναμη της φύσης. Από την ενυδάτωση μέχρι την αναζωογόνηση, κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και ανανεωμένη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ακολούθησε και εσύ το Beauty in Pink! Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Η ομορφιά είναι μια δύναμη που ενώνει. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο όμορφο. Επιλέγοντας τα προϊόντα της Herbs & Beauty, δεν αγοράζεις απλά προϊόντα περιποίησης, αλλά γίνεσαι μέρος μιας κοινότητας που πιστεύει στην αλληλεγγύη και την προσφορά.

H Herbs & Beauty συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού προσφέροντας το 5% από τις πωλήσεις των σετ που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Η ενέργεια θα διαρκέσει από 1/10-31/12/24.

Tags:

Σχολιάστε

Captcha