Η Αντιγήρανση σε ένα μπουκάλι!
Κάντε χρήση του κουπονιού με κωδικό HNB2018 και λάβεται 15% έκπτωση στην παραγγελία σας !
Τελευταία Σχόλια
Υπέροχη Σελίδα....
Από Σοφία
Συγχαρητήρια για την σελίδ
Από Nefeli ion
Καλημέραααααα Τέλεια σελίδ
Από Σοφία Κοντοπούλου
Τελευταίες Αναρτήσεις

Η Αντιγήρανση σε ένα μπουκάλι!

Κατηγορία: Ομορφιά

Ένα από τα πιο ισχυρά και πολυχρηστικά συστατικά που προσφέρει η φύση είναι το έλαιο "Άγριο Τριαντάφυλλο", που επάξια έχει τη φήμη ως ένα από τα πιο ισχυρά έλαια στην περιποίηση της επιδερμίδας. 

Το έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου προέρχεται από τους σπόρους του καρπού του φυτού Rosa Canina, με την μέθοδο της ψυχρής έλθιψης. Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά στην αντιγήρανση. Με πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ωφέλιμα λιπαρά οξέα.

  • Αντιγηραντικές ιδιότητες: Η βιταμίνη C που περιέχει το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.  
  • Ενυδάτωση σε βάθος: Χάρη στα λιπαρά οξέα όπως το λινολεϊκό και το ελαϊκό οξύ, το έλαιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού, προλαμβάνοντας την απώλεια υγρασίας.  
  • Λάμψη και ομοιόμορφος τόνος: Συμβάλλει στη μείωση των δυσχρωμιών και των κηλίδων, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο και λαμπερό τόνο δέρματος.   
  • Αντιοξειδωτική δράση: Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν οι ακτίνες UV.

Είτε αναζητάτε μια λύση για τις λεπτές γραμμές, είτε θέλετε να διατηρήσετε τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας, αυτό το πολύτιμο έλαιο είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

 

Πέπη Τσοτίνα, Σύμβουλος Ομορφιάς

Σχολιάστε

Captcha