Το αλεύρι από κεχρί έχει μια λεπτή, ελαφρώς γλυκιά γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους ως υποκατάστατο 1:1 για αλεύρι για όλες τις χρήσεις, αν και συνήθως συνδυάζεται με άλλα αλεύρια, όπως ρύζι ή ντίνκελ . Μπορείτε να ενσωματώσετε το αλεύρι από κεχρί σε τηγανίτες, ψωμί καθώς και σε μια ποικιλία από αρτοσκευάσματα—από μάφινς μέχρι μπισκότα, μπράουνις και κέικ. Λειτουργεί επίσης καλά σε αλμυρές συνταγές, όπως κρούστα πίτσας και τηγανίτες λαχανικών ή σε οποιαδήποτε συνταγή που απαιτεί παραδοσιακό αλεύρι. Πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών Πηγή αντιοξειδωτικών και μετάλλων Μπορεί να περιέχει σέλινο, γλουτένη, σόγια, λακτόζη, μουστάρδα, γάλα, σησάμι, αυγά, αραχίδες και καρπούς με κέλυφος.
Προέλευση: Γερμανία
Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Συσκευασία: 500γρ.
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia