Το καλάθι σας είναι άδειο!
Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά. Αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Με φυσική γεύση. Χρήση: Διαλύστε σε κρύο υγρό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσειγια 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. Η δράση του άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασίατου φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40 ο C. Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό,γίνεται και πάλι ρευστό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πήξη προσθέτοντας νερό ή άγαρ-άγαρ.
Μια κουταλιά του γλυκού άγαρ-άγαρ αρκεί για 700 ml υγρού.
Χωρίς αλλεργιογόνα
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : Ινδονησία Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Συσκευασία: 50gr
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia