Το καλάθι σας είναι άδειο!
Το πράσινο πιπέρι συλλέγεται και αποξηραίνεται πριν ωριμάσουν οι καρποί. Η αποξήρανση γίνεται με διοξείδιο του θείου ή λειφυλοποίηση, ώστε να διατηρηθεί το χρώμα του. Χρησιμοποείται περισσότερο στις Ασιατικές κουζίνες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να κάνει έντονη την εμφάνισή του και στις δυτικές. Έχει πικάντικη και φρέσκια γεύση με έντονο άρωμα . Χρησιμοποιείται αρκετά συχνά ενσωματωμένο σε μουστάρδα, η μίγματα καρικευμάτων.
Συσκευασία: 50gr
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia