Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αποτελεί ουσιαστικά ένα βότανο, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική, ενώ σε ορισμένες Ασιατικές χώρες το χρησιμοποιούσαν στην παραδοσιακή τους ιατρική. Περιέχει βιταμίνη Α,B1,B2,C,E, κουμαρίνη, στερόλες, φλαβονοειδή και άλλες αντιοξειδωτικές ενώσεις.Έχει αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, έχει αντιπυρετικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται συνήθως σε φαγητά όπως γίγαντες, κρεατόσουπα, ψαρόσουπα, σε ζωμούς, σε πολλά ακόμη κρεατικά, ακόμη και σε χυμούς.
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia