Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αποτελεί την αρχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνταγών της Μεσογειακής κουζίνας. Το άρωμα του μεταφέρεται και στη γεύση των πιάτων, δημιουργώντας μια πλούσια γευστική νότα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνταγή οποιουδήποτε αλμυρού πιάτου(κρέατα, σάλτσες, ζυμαρικά, θαλασσινά, ριζότο, ομελέτες, πίτες κ.α), χαρίζοντας παράλληλα και ποικιλία θρεπτικών συστατικών. Περιέχει σελήνιο, βιταμίνες C,E, ανθοκυανίνες, φλαβονοειδή και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση.
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia