Το καλάθι σας είναι άδειο!
Το γαρίφαλο χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στο φαγητό από τον 4ο αιώνα και εισάγετε κυρίως από Ινδονησία, Ινδία, Μαδαγασκάρη, Ζανζιβάρη, Πακιστάν, Σρι Λάνκα και Τανζανία. Λέγετε ότι ένας Κινέζος ηγέτης της δυναστείας των Χαν, απαιτούσε απ' όσους του απευθύνονταν, να μασούν γαρίφαλο για να φρεσκάρουν την αναπνοή τους.
Το αιθέριο έλαιο γαρίφαλο, γνωστό ως γαριφαλέλαιο, εξάγεται από τα άνθη του φυτού με την μέθοδο της απόσταξης.
Προσοχή: Δεν ενδείκνυται η χρήση του αιθέριου ελαίου κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού. Να μην χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα.
Συσκευασία: 10ml
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia