Το καλάθι σας είναι άδειο!
Πηκτικό μέσο χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων. Πρόκειται για φυσικό προϊόν φυσικής ζύμωσης της γλυκόζης του καλαμποκιού. Σταθεροποιεί γαλακτώματα, αφρούς και υγρά μείγματα.
Βελτιώνει την παραγωγή και αποθήκευση ζύμης, βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και στη συγκράτηση του αέρα κατά το φούσκωμα της ζύμης.
Λειτουργεί σαν υποκατάστατο της γλουτένης και της λακτόζης. Χρησιμοποιείται και για παγωτά, καθώς έχιε το βοηθά να έχει αφράτη υφή, χωρίς κρυστάλλους, για μαγιονέζες κ.α.
Vegan Χωρίς γλουτένη Χωρίς λακτόζη Ιδανικό για μείγματα που περιέχουν αλεύρι, γάλα και αυγό.
Συσκευασία: 50gr
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia