Το καλάθι σας είναι άδειο!
Η περιοχή Harar της Αιθιοπίας χρησιμοποιώντας την natural επεξεργασία παράγει ένα καφέ με ελαφρύ-μέτριο σώμα και μέτρια-έντονη οξύτητα.
Scae Score: 84
Σώμα: Ελαφρύ-Μέτριο 2/5
Οξύτητα: Μέτρια-Έντονη 3,5/5
Άρωμα: Μούρων,σοκολάτας 3,5/5
Γεύση: Μούρων,σταφίδας 4/5
Επίγευση: Σοκολάτας 3,5/5
Ποικιλία: Mixed Heirloom (100% Arabica)
Υψόμετρο: 1.500-2.100m
Κτήμα: Harar
Επεξεργασία: Natural
Ψήσιμο: Medium
* Ιδανικός για espresso και φίλτρου. * Single Origin
Συσκευασία:120gr
Κατασκευή ιστοσελίδων Adminia